Lyö Betzest -sivustolla vetoa kolmella erilaisella tavalla!

Livevetoja

Vaikka mieleen tulee helposti kaksi tapaa tehdä vetoja, on niiden lisäksi vielä kolmaskin tapa. Näillä kaikilla kolmella tavalla voi tehdä vetoja mm. Betzest -pelisivustolla. Voit tehdä siellä niitä perinteisimpiä vetoja eli vetoja etukäteen jostakin vetokohteesta. Ne ovat urheiluvetoja, joita suurin osa vedoista yleensäkin ovat. Toinen vaihtoehto on tehdä vetoja monista samoistakin kohteista kuin näitä perinteisiä vetoja. Mutta nämä vedot tehdäänkin vasta silloin, kun ottelu tai kisa on jo käynnissä. Nämä vetokohteet löydät Live-vedonlyöntiosiosta. Mutta se kolmas tapakin löytyy. Se mitä se voisi olla, ei tule kaikille ainakaan heti mieleen. Eikä jokainen kasinopelaaja ole edes tietoinen sellaisten olemassaolosta. Tässä alhaalla kerrotaan lisää näistä kahdesta yleisemmästä vaihtoehdosta sekä tästä erikoisemmasta vedonlyönnin vaihtoehdosta!

Urheiluvedonlyönti ja Live-vedonlyönti

Betzest -sivustolla voi lyödä vetoa moneen eri urheilulajiin liittyen. Löydät sopivia vetokohteita vaikkapa sivuston TOP-listalta. Voit myös valita esille pelkästään sinua kiinnostavan lajin kohteita. Tarjolla on esimeriksi jalkapalloon, koripalloon ja jääkiekkoon liittyviä kohteita. Näet sivuilta myös meneillään olevan päivän tapahtumia. Nekin on jaettu eri lajeihin. Kohteita on myös jaettu suosittuihin ja tuleviin tapahtumiin.

Voit tehdä vetoja myös silloin, kun ottelu tai kisa on jo käynnissä. Näitä vetoja kutsutaan livevedoiksi. Näet sivustolta esimerkiksi mitä vetoja voi tehdä livenä juuri sillä hetkellä. Käytössä on myös kalenteri, josta voi katsoa, että milloin voisi siirtyä tekemään livevetoja. Näitäkin vetoja voi tehdä monesta eri urheilulajista kuten jalkapallosta, tenniksestä ja jääkiekosta.

Kolmas vedonlyönnin vaihtoehto: Virtuaaliset vedonlyönnit

Se kolmas vaihtoehto tehdä vetoja liittyy virtuaalisuuteen. Näitä vetoja tehdään aika samalla tyylillä kuin kahta muutakin vaihtoehtoa. Mutta se mikä tässä eroaa kahdesta muusta tavasta, on se, että näitä otteluita tai kisoja ei oikeasti ole olemassa. Ne ovat vain virtuaalisia, mutta ne näyttävät oikeilta. Niitä katsotaan näytöltä, että miten niissä käy. Lajeja löytyy paljon. Niitä ovat esimerkiksi jalkapallo, tennis, koripallo sekä koiriin ja hevosiin liittyvät kisat. Kaikki näyttää siltä kuin tekisit vetoja oikeista kohteista, mutta niiden alkamista ei tarvitse odotella!

Virtuaaliset vedot